Themafeest

Piratenfeest

Kies je voor een Themafeest, dan ziet jouw dag er zo uit:

Een halfuur na aanvang van het feest ontvangen wij jou graag met een glaasje kinderchampagne en lekker snoep! Hierna vertoef je nog een uur in de binnenspeeltuin voor je aan tafel gaat. Na het eten en een lekker drankje kan je tot het einde van het feest nog spelen. Al je vrienden gaan naar huis met een leuke verrassing en jij krijgt een cadeau voor een echte prinses of piraat.

Van al dat spelen, krijg je natuurlijk honger. Geen probleem! Je kan kiezen uit verschillende menu's. De prijs van je menu is ook meteen de prijs van je feest. 

  • SNI SNA SNELLE FRIETEN (friet met curryworst OF kippets OF fishfingers) = € 13,00 pp

Indien gewenst zijn er glutenvrije kippets of fishfingers beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van binnenspeeltuin Nekki.

Je kan bij je feest kiezen voor een navulbare waterkan aan € 5,00. De frietjes worden geserveerd zonder groenten. Het is wel mogelijk om een kom met groenten (mix van tomaatjes, sla, komkommer en wortel) te bestellen aan € 2,00.

Praktisch

  • Reserveren vooraf is noodzakelijk.
  • Ten laatste 3 dagen op voorhand geef je het exacte aantal kinderen door dat zal deelnemen aan het feest. Opgelet! Om praktische redenen is het niet mogelijk om het aantal kinderen nog te verhogen. Doet u dit toch rekenen wij een administratieve kost aan van 5 euro.
  • Aan de feesttafel voorzien wij plaats voor maximum 2 volwassenen

Reservatie

Na doorsturen van het reservatieformulier nemen we graag contact met je op voor de definitieve bevestiging van je feest.

OpgeletWegens de sluiting van de binnenspeeltuin is het momenteel niet mogelijk om een aanvraag in te dienen voor de organisatie van een nekki-feest. Met dringende vragen kan je terecht bij reservatie@denekker.be

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

  • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
  • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Binnenspeeltuin Nekki

Print
Functie
contactpersoon Nekki
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10