Themafeest

Piratenfeest

Themafeest

Hoe ziet je feest eruit?

Een halfuur na aanvang van het feest ontvangen wij jou graag met een glaasje kinderchampagne en lekker snoep! Hierna vertoef je nog een uur in de binnenspeeltuin voor je aan tafel gaat. Na het eten en een lekker drankje kan je tot het einde van het feest nog spelen. 

Wat eet je?

Van al dat spelen, krijg je natuurlijk honger. Geen probleem! Kies de menu die het beste past bij jouw feest:

 • CRAZY PANNENKOEKEN (twee pannenkoeken)
 • SNI SNA SNELLE FRIETEN (frietjes met curryworst OF kippets OF kibbeling)

Een aperitiefhapje of extra groentjes?

Indien gewenst kunnen we ook een aperitiefhapje voorzien voor bij de kinderchampagne. Ook extra groentjes voor bij het eten is een mogelijkheid die we aanbieden. Je kan dit bij het aanvraagformulier aanduiden. Je hebt daarbij keuze uit volgende extra's:

 • Aperitiefhapje (snoepjes of dipgroenten) voor bij het glas kinderchampagne.
 • Kom groenten (mix van tomaatjes, komkommer en wortel) voor bij het eten

Dessertjes!

Hebben de kinderen achteraf zin in een dessert? Dan heb je keuze uit verschillende cakes: vanillecake, marmercake of appelcake. Er kunnen ongeveer 12 kinderen van 1 cake eten. Als er na afloop van het feestje nog cake over is dan mag je deze vanzelfsprekend meenemen naar huis. Er is er ook de keuze om je eigen cake/taart te voorzien. Wij voorzien dan het nodige bestek voor de kinderen. 

Praktisch

 • Reserveren vooraf is noodzakelijk.
 • Ten laatste 3 dagen op voorhand geef je het exacte aantal kinderen door dat zal deelnemen aan het feest. Opgelet! Om praktische redenen is het niet mogelijk om het aantal kinderen nog te verhogen. Doet u dit toch rekenen wij een administratieve kost aan van 5 euro.
 • Indien gewenst zijn er glutenvrije kippets beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van binnenspeeltuin Nekki.
 • Aan de feesttafel voorzien wij plaats voor maximum 2 volwassenen
 • De tarieven voor de feesten en alle extra's kan je terugvinden in de tarievenlijst. Opgelet! Vanaf 1 november 2022 worden alle prijzen van de binnenspeeltuin geindexeerd. Dit heeft invloed op groepsbezoeken, Nekkifeesten en de inkomprijs van de binnenspeeltuin. De hieronder vermeldde prijzen zijn geldig tot en met 31 oktober 2022.

Reservatie

Onze themafeesten ondergaan momenteel enkele vernieuwingen. Helaas is het bijgevolg niet mogelijk om momenteel een themafeest te organiseren bij ons.

We proberen de vernieuwde themafeesten zo snel mogelijk weer van start te laten gaan. Tot dan kan je nog steeds terecht bij ons voor een nekki-, nekkipool- of cupcakefeest. We danken je voor je begrip.

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

 • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
 • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Binnenspeeltuin Nekki

Print
Functie
contactpersoon Nekki
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10