Nekkifeest

nekkifeest

Nekkifeest

Hoe ziet je feest eruit?

Een halfuur na aanvang van het feest ontvangen wij jou graag met een aperitiefje! Hierna vertoef je nog een uur in de binnenspeeltuin voor je aan tafel gaat. Na het eten en een lekker drankje is het tijd voor de geschenken en kan je tot het einde van het feest nog spelen. 

Wat eet je?

Van al dat spelen, krijg je natuurlijk honger. Geen probleem! Kies de menu die het beste past bij jouw feest:

 • CRAZY PANNENKOEKEN (twee pannenkoeken)
 • SNI SNA SNELLE FRIETEN (frietjes met curryworst OF kippets OF kibbeling)

Een aperitiefhapje of extra groentjes?

Indien gewenst kunnen we ook een aperitiefhapje voorzien. Ook extra groentjes voor bij het eten is een mogelijkheid die we aanbieden. Je kan dit bij het aanvraagformulier aanduiden. Je hebt daarbij keuze uit volgende extra's:

 • Aperitiefhapje (snoepjes of dipgroenten)
 • Kom groenten (mix van tomaatjes, komkommer en wortel) voor bij het eten

Dessertjes!

Hebben de kinderen achteraf zin in een dessert? Dan heb je keuze uit verschillende cakes: vanillecake, marmercake of appelcake. Er kunnen ongeveer 12 kinderen van 1 cake eten. Als er na afloop van het feestje nog cake over is dan mag je deze vanzelfsprekend meenemen naar huis. Er is er ook de keuze om je eigen cake/taart te voorzien. Wij voorzien dan het nodige bestek voor de kinderen. 

Praktisch

 • Reserveren vooraf is noodzakelijk.
 • Ten laatste 7 dagen op voorhand geef je het exacte aantal kinderen door dat zal deelnemen aan het feest. Opgelet! Om praktische redenen is het niet mogelijk om het aantal kinderen nog te verhogen. Doet u dit toch rekenen wij een administratieve kost aan van 5 euro.
 • Indien gewenst zijn er glutenvrije snacks beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van binnenspeeltuin Nekki.
 • Per feestje mogen er maximum 4 volwassenen in de binnenspeeltuin aanwezig zijn. 
 • De tarieven voor de feesten en alle extra's kan je terugvinden in de tarievenlijst. 

Reservatie aanvragen

Na doorsturen van het aanvraagformulier nemen we graag contact met je op voor de definitieve bevestiging van je feest.

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

 • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
 • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Binnenspeeltuin Nekki

Print
Functie
contactpersoon Nekki
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10