Praktisch

binnenspeeltuin praktisch

Een kinderspeeltuin op maat

Binnenspeeltuin Nekki is een speelparadijs voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Voor de kinderen van 0 tot en met 2 jaar is er een apart ballenbad waar ze naar hartelust gratis kunnen spelen. Spelen kinderen onder 3 jaar ook in de grote binnenspeeltuin dan dient er per kind wel een dagticket aangekocht te worden. Een dagticket is geldig voor een hele dag spelen in de binnenspeeltuin. Er zijn verschillende tarieven afhankelijk of er betalende toegang is voor het domein of niet. Meer informatie vind je in de tarievenlijst

Wij organiseren ook verjaardagsfeestjes voor kinderen in onze binnenspeeltuin. Er worden telkens twee plaatsen voorzien aan de feesttafel voor begeleidende volwassenen. 

Gelieve er rekening mee te houden dat er in binnenspeeltuin Nekki geen eigen voedsel of drank genuttigd mag worden.

Het dragen van sokjes is verplicht.

Tarieven

Groepen (enkel na reservatie via mail)

Het is mogelijk om vanaf een groep van 15 personen een reservatie te maken om te komen spelen in de binnenspeeltuin. Hiervoor geldt een maximale speeltijd van 3 uur spelen.

Openingsuren

Opgelet! Vanaf 2023 veranderen onze openingsuren gedeeltelijk op weekdagen dat we geopend zijn.

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

  • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
  • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Binnenspeeltuin Nekki

Print
Functie
contactpersoon Nekki
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10