Openluchtklassen

Verblijf_new_7

Zo vind je in De Nekker onder meer een grote sporthal, een atletiekpiste, sportvelden, ravotweiden, een touwenparcours, een oriëntatieloop en 3 km wandelpaden.

Wie het liever wat avontuurlijker heeft, komt zeker aan zijn trekken op onze avonturenspeelplaats met skatestreet, reuzenramp en een water- en zandspeelplaats.

In onze vijver (van 30 ha) kan je naar hartenlust zwemmen. Bij minder goed weer kan je je ook uitleven in ons binnenzwembad De Nekkerpool!

Maar er is meer. De Nekker grenst aan het natuurdomein Mechels Broek, waar je een prachtige wandeling kan maken in het ongerepte groen.

En dan ben je nog niet in het historische stadscentrum van Mechelen geweest of heb je Technopolis, het Speelgoedmuseum of het Tivolipark met kinderboerderij nog niet bezocht...

OPGELET: Vanaf heden is een gratis zwembeurt niet meer inbegrepen in de reservatie van het verblijf.

Wil je toch graag met je groep komen zwemmen? Dan kan je alvast op voorhand individuele ticketjes online aankopen (meer informatie op onze website). Wens je met je groep (vanaf 15 personen) gebruik te maken van het kortingstarief voor groepen? Dan dien je minstens 2 weken op voorhand een mailtje te sturen naar zwembad@denekker.be .

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

  • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
  • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Siska Hendrickx

Print
Functie
Verantwoordelijke Verblijf
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10