Kampeerhutten

Kampeerhut
Logeren in een kampeerhut voor 4 personen

Hou je van meerdaagse fiets- of wandeltochten, maar heb je geen tent of sleur je die liever niet mee? Verblijven in een kampeerhut is niet alleen plezant maar ook goedkoop, voor jong en oud.

De Nekker heeft twee kampeerhutten van 15m². Je kan er met vier personen logeren. Er is elektrische verwarming en een elektrisch fornuis. Je kan zelf koken of je kan lekker lunchen in de cafetaria van De Nekker.

Het sanitair gedeelte is in de buurt van de kampeerhutten te vinden.

De hutten van De Nekker liggen langs een internationale fietsroute. Aan De Nekker vertrekken bovendien de Tuindersroute en de Dijlevalleiroute, de Stedenroute en de Vlaanderen Fietsroute.

Praktisch

  • Je kan inchecken vanaf 16.00 uur. Uitchecken doe je voor 10.00 uur.
  • Er zijn geen hoofdkussens ter beschikking.
  • Lakenpakketten zijn niet standaard aanwezig, maar kunnen wel ten laatste twee werkdagen op voorhand worden bijbesteld.

Prijzen

  • Kampeerhut: € 37,00 per nacht per kampeerhut
  • Lakenpakket: € 7,00 per pakket

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

  • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
  • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Siska Hendrickx

Print
Functie
Verantwoordelijke Verblijf
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10