Prijzen

Recreatietickets

Tijdens het betalend seizoen kan je enkel online een ticket aankopen. Het is steeds verplicht je identiteitskaart (vanaf 12 jaar) te tonen. Heb je geen identiteitskaart bij je, krijg je geen toegang tot het domein.

De Nekker aanvaardt ook enkele kortingskaarten. Op vertoon van een geldige kaart krijg je een Nekker-Reductiecode (NRC). Met deze code kan je in het online ticketsysteem tickets aankopen aan het correcte tarief. Opgelet! Sporadische controle op het bezit van de juiste kortingskaart en bijhorende code is mogelijk.

Je vindt hier een overzicht van de kortingskaarten die we aanvaarden. Hieronder vind je alvast een overzicht van de meest gebruikte kortingen.

Heb je nog geen code en wil je toch al een ticket aan het correcte tarief aankopen, kan je hier een reductiecode aanvragen

Groepen

Groepen (vereniging, club of jeugdwerking) kunnen een speciale groepscode aanvragen via reservatie@denekker.be. Hiervoor is het verplicht om een account te hebben op ons online ticketsysteem. Met de groepscode kan er voor heel de groep een reservatie gemaakt worden in het online ticketsysteem. Opgelet! Deze reservatie moet onmiddellijk betaald worden.

Elke groep stuurt ook ten laatste 1 werkdag (voor 12 uur 's middags) de deelnemerslijst door naar reservatie@denekker.be. Deze deelnemerslijst moet volledig overeenkomen met de aanwezige groep.

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

  • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
  • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.