Extra maatregelen Coronavirus

maatregelen corona

Coronamaatregelen op De Nekker

De Nekker wordt volledig gesloten. Dit zowel voor alle indoor- als outdooractiviteiten en accommodatie. Het domein wordt ook afgesloten waardoor het betreden niet meer mogelijk is. Zowel individuele activiteiten als georganiseerde evenementen en lessen zijn opgeschort. De administratie, verblijfsrecreatie en horeca zijn volledig gesloten tot en met einde maatregelen en al zeker tot en met 7 juni.

Wat met mogelijke versoepelingsmaatregelen?

Volgens het huidige tijdsschema van de regering zou een gedeeltelijke opening kunnen doorgaan vanaf 18 mei. Dit enkel voor een deel van onze sportaccommodatie en onder strikte voorwaarden. O.a. voor onze recreatie, speeltuinen, horeca, zwembad en binnenspeeltuin is er nog discussie over wanneer een opening mogelijk is.

Op dit moment zijn we volop bezig om enerzijds een duidelijk beeld krijgen van wat er mogelijk zou zijn en onder welke voorwaarden. Anderzijds bekijken we hoe we aan deze voorwaarden kunnen voldoen en tegen welke periode dit mogelijk is.

Hieronder zal je stelselmatig een overzicht terugvinden van de mogelijkheden op De Nekker.

Vragen?

Helaas zijn we gedurende de verstrengde maatregelen niet bereikbaar om op jullie vragen te beantwoorden via mail of telefoon. Zodra de maatregelen opgeschort of versoepeld worden, zijn we weer beschikbaar om op alle vragen een antwoord te geven.

Voor heel dringende vragen, kan er een mail verstuurd worden naar communicatie@denekker.be. Deze mailbox wordt tijdens de werkweek 1x per dag nagekeken.

Bedankt voor jullie begrip en solidariteit.
Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Wat kan ik zelf doen om mezelf te beschermen en besmetting te vermijden?

 1. Als je niest of hoest, doe dit dan in een zakdoek en gooi hem daarna weg. Als je geen zakdoek hebt, nies dan tegen je arm en niet in je handen.
 2. Was je handen regelmatig met zeep en water of gebruik handalcohol om de handen regelmatig te ontsmetten.
  • na elk toiletbezoek
  • voor en na het eten
  • na het snuiten van je neus
  • na hoesten en niezen
  • als je thuiskomt van het werk
  • als je veel mensen hebt ontmoet
 3. Raak zo weinig mogelijk met de handen het gezicht, mond of neus aan. 
 4. Als je ziek bent, blijf dan thuis, minstens tot 1 dag nadat de koorts is verdwenen en blijf zo veel mogelijk weg van kwetsbare mensen.

Meer info: www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Bedankt voor jullie begrip en solidariteit.
Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Hopelijk tot binnenkort in De Nekker