Nieuwe attracties op De Nekker

publish date
17.07.2022

Goed nieuws voor durvers en waterratten. Wij hebben namelijk twee nieuwe attracties in huis: een hoogteparcours en waterspeeltuin.

Hoogteparcours

Zigzagplanken, Slangbrug, Nepalbrug, Black Mamba, Tirollienne, Wipplankbrug ... Alleen al van de namen van de hoogteparcourshindernissen krijg je kriebels in je buik. Drie bruggen van het hoogteparcours zijn rolstoeltoegankelijk, met aansluitend 7 eenvoudige hindernissen voor eender wie wil. In de waterspeeltuin zijn grote delen toegankelijk via een pad met aparte speelmogelijkheden.

Ons hoogteparcours is binnenkort toegankelijk voor groepen tijdens hun sportdag. Je kan een vrijblijvende offerte opvragen via onze website. Meer informatie vind je bij sportdagen.

Waterspeeltuin

Een speeltuin met watersluizen, watertornado’s, fonteinen, graafmachine, hangbruggen en stappalen. De combinatie van avontuurlijk spelen, educatie en ontdekken staat garant voor een aparte beleving.

Je kan deze waterspeeltuin ontdekken tijdens jouw bezoek aan ons domein. Denk er wel aan om op voorhand online jouw ticket aan te kopen via onze website. Je krijgt momenteel enkel toegang met een online ticket. Meer informatie vind je bij recreatie.

 Duurzaame bouw

Voor de bouw van de attracties stond een duurzame benadering voorop. Het hout van het hoogteparcours heeft een ecolabel en het touwenparcours is bij einde levensduur quasi volledig recycleerbaar. De materialen vragen bovendien weinig onderhoud. Ook de waterspeeltuin is gemaakt uit natuurlijke en duurzame materialen.

Touwenparcours