Start opening zwemvijver – identiteitskaart verplicht ingelezen

publish date
23.03.2023

Traditioneel luidt de start van de paasvakantie het openen van de zwemvijver in op De Nekker. Nog tot en met eind augustus kan je bij groene vlag een duik nemen in de vijver. Ook de vorig jaar vernieuwde waterspeeltuin is een garantie op waterpret voor de kinderen. Een ticket voor het domein is verplicht en kan je zowel online als aan de kassa van het domein aankopen. 

Identiteitskaart wordt verplicht ingelezen

Vanaf dit jaar worden alle identiteitskaarten vanaf 12 jaar ingelezen.

Ben je 12 jaar of ouder en breng je een bezoek aan ons domein tijdens de betalende toegang, dan moet je verplicht jouw identiteitskaart laten inlezen alvorens je toegang krijgt. Het systeem gaat na of je al dan niet een toegangsverbod hebt voor ons domein en laat onze medewerkers dit weten via een rood of groen scherm.

Het inlezen van de identiteitskaart moet ervoor zorgen dat De Nekker in de eerste plaats een aangenaam domein blijft voor iedereen. Zeker op warme zomerdagen zoeken meerdere personen verkoeling en verfrissing aan het water. Het is daarom belangrijk dat de enkele uitzonderingen die het onaangenaam maken voor de bezoekers een duidelijk signaal krijgen dat we dit niet tolereren. Iedereen heeft recht op vakantie, ontspanning en verfrissing en dat recht willen we hiermee bewaken.

Heb je bijkomende vragen over dit systeem? Check dan alvast onze vraag-en-antwoord-pagina.