Nekkipoolfeest

nekkipoolfeest

Kies je voor een Nekkipoolfeest? Dan ziet jouw dag er ongeveer zo uit:

Voor je naar De Nekkerpool gaat, ontvangen wij jou graag met een glas kinderchampagne. Hierna duik je voor een uur het water in. Gedurende een half uur speel je spelletjes onder begeleiding van onze Nekki-medewerker. De rest van de zwemtijd kan je vrij spelen in het zwembad. Na een maaltijd en een lekker drankje is het tijd voor de geschenken en kan je tot het einde van je feest nog spelen in binnenspeeltuin Nekki. 

Je kan tijdens je feest kiezen uit verschillende menu's. De prijs van je menu is meteen ook de prijs van je feest.

Per feest kies je één menu. Het is om praktische redenen niet mogelijk verschillende menu's te combineren.

 • CRAZY PANNENKOEKEN (twee pannenkoeken) = € 11,00 pp
 • DOLLE HOTDOGS (twee hotdogs) = € 11,00 pp
 • SNI SNA SNELLE FRIETEN (frietjes met curryworst OF kippets OF kibbeling) = € 12,00 pp
Indien gewenst zijn er glutenvrije kippets beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van binnenspeeltuin Nekki.

Je kan bij je feest kiezen voor een extra aperitief (namelijk snoep of dipgroenten aan € 1,00 pp) of een navulbare waterkan aan € 5,00. De frietjes worden geserveerd zonder groenten. Het is wel mogelijk om een kom met groenten (mix van tomaatjes, komkommer en wortel) te bestellen aan € 2,00.

Hebben de kinderen achteraf zin in een dessert? Dan heb je keuze uit verschillende cakes aan € 22,00 per exemplaar. Er kunnen ongeveer 12 kinderen van 1 cake eten. Als er na afloop van het feestje nog cake over is dan mag je deze vanzelfsprekend meenemen naar huis. Er is er ook de keuze om je eigen cake/taart te voorzien aan € 1,00 per kind. Bij deze laatste optie voorzien we eveneens bestek voor de kinderen.

Praktisch

 • Reserveren vooraf is noodzakelijk.
 • Nekkipoolfeesten zijn enkel geschikt voor kinderen vanaf het eerste leerjaar.
 • Nekkipoolfeesten gaan van start om 12u30 (enkel in november), 13u00 (enkel in december) of 14u30. Gelieve niet te verzamelen aan het zwembad. Alle kinderen worden eerst verwacht in de binnenspeeltuin. 
 • Ten laatste 3 dagen op voorhand geef je het exacte aantal kinderen door dat zal deelnemen aan het feest. Opgelet! Om praktische redenen is het niet mogelijk om het aantal kinderen nog te verhogen. Doet u dit toch rekenen wij een administratieve kost aan van 5 euro.
 • Ouders of grootouders begeleiden de kinderen tijdens het hele feestje, zowel in de speeltuin als in het zwembad. Per 10 kinderen duikt minstens één ouder of grootouder mee het zwembad in.
 • Aan de feesttafel worden twee plaatsen voorzien voor begeleidende volwassenen.
 • Het zwembad staat op een diepte van 90 cm. Als de kinderen nog niet goed kunnen zwemmen, of als je twijfelt aan hun zwemcapaciteiten, voorzie je best zwembandjes en/of extra begeleiding.
 • Je mag alleen zwemmen met nauw aansluitende zwemkledij. Zwemshorts zijn niet toegestaan.
 • Indien je een taart bestelt raden we je aan om je Nekkipoolfeest te verlengen omdat de kinderen anders maar een klein halfuurtje gebruik kunnen maken van de binnenspeeltuin. Per extra half uur betaalt u slechts 10 euro.

Reservatie

Na doorsturen van het reservatieformulier nemen we graag contact met je op voor de definitieve bevestiging van je feest. 

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

 • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
 • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Binnenspeeltuin Nekki

Print
Functie
contactpersoon Nekki
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10