Cupcakefeest

Cupcakefeest

Kies je voor een Cupcakefeest, dan ziet jouw dag er zo uit:

We ontvangen jou graag met een glas kinderchampagne. Hierna bereiden we samen het beslag voor de cupcakes en vullen we de vormpjes. Het maken en versieren van de cupcakes duurt ongeveer een uur. Na al dat harde werk kan je heerlijk spelen in binnenspeeltuin Nekki. Na een maaltijd en een lekker drankje is het tijd voor nog meer speelplezier en natuurlijk de geschenken. 

Je kan tijdens je feest kiezen uit verschillende menu's. De prijs van je menu is meteen ook de prijs van je feest.

Per feest kies je één menu. Het is om praktische redenen niet mogelijk verschillende menu's te combineren.

 • CRAZY PANNENKOEKEN (twee pannenkoeken) = € 13,00 pp
 • DOLLE HOTDOGS (twee hotdogs) = € 13,00 pp
 • SNI SNA SNELLE FRIETEN (frietjes met curryworst OF kippets OF kibbeling) = € 14,00 pp

Indien gewenst zijn er glutenvrije kippets beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van binnenspeeltuin Nekki.

Je kan ook een extra aperitief (snoep of dipgroenten) aan € 1,00 pp of een navulbare waterkan aan € 5,00 aanvragen. De frietjes worden geserveerd zonder groenten. Het is wel mogelijk om een kom met groenten (mix van tomaatjes, komkommer en wortel) te bestellen aan € 2,00.

Hebben de kinderen achteraf zin in een dessert? Dan heb je keuze uit verschillende cakes aan € 22,00 per exemplaar. Er kunnen ongeveer 12 kinderen van 1 cake eten. Als er na afloop van het feestje nog cake over is dan mag je deze vanzelfsprekend meenemen naar huis. Er is er ook de keuze om je eigen cake/taart te voorzien aan € 1,00 per kind. Bij deze laatste optie voorzien we eveneens bestek voor de kinderen.

Praktisch

 • Reserveren vooraf is noodzakelijk.
 • Cupcakefeesten zijn enkel geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Reservaties zijn mogelijk vanaf 6 kinderen en we houden een maximum van 15 kinderen aan.
 • Ten laatste 3 dagen op voorhand geef je het exacte aantal kinderen door dat zal deelnemen aan het feest. Opgelet! Om praktische redenen is het niet mogelijk om het aantal kinderen nog te verhogen. Doet u dit toch rekenen wij een administratieve kost aan van 5 euro.
 • Aan de feesttafel worden twee plaatsen voorzien voor begeleidende volwassenen.
 • De cupcakes worden gemaakt onder begeleiding van één van onze medewerkers maar extra begeleiding voor jongere kinderen is wenselijk.
 • Wij voorzien een schortje voor het maken en versieren van de cupcakes. Nadien krijgen alle kinderen vier cupcakes, die ze zelf versierd hebben, mee naar huis.
 • Cupcakefeesten kunnen doorgaan op woensdag door van 13u30 tot 17u00 en tijdens weekends en vakantiedagen van 12u00 tot 15u30. 

Reservatie

Na doorsturen van het reservatieformulier nemen we graag contact met je op voor de definitieve bevestiging van je feestje. 

Tips voor bezoekers (zowel individueel als in groep)

Plan je een bezoekje aan ons domein? Hou dan zeker rekening met de volgende tips:

 • Denk eraan om vanaf de paasvakantie tot en met 31 augustus je identiteitskaart mee te brengen. Vanaf 12 jaar is het verplicht om je identiteitskaart bij je te hebben. Zonder identiteitskaart krijg je geen toegang tot het domein. Een rijbewijs, studentenkaart, bibliotheekpasje of iets dergelijks kan helaas niet als identiteitsbewijs aanvaard worden.
 • Het domein is gesloten tijdens de kerstvakantie. Meer informatie over onze collectieve sluiting vind je bij praktische informatie.
Wil je meer weten? Lees dan zeker ook ons huishoudelijk reglement.

Binnenspeeltuin Nekki

Print
Functie
contactpersoon Nekki
Telefoon
015 55 70 05
Fax
015 55 66 10