Water afgesloten in De Nekker (11/10)!

publish date
09.10.2017

Op woensdag 11 oktober aanstaande, doet de beeherder van ons waterleidingen-netwerk, Pidpa, een algemene onderhoudsingreep in de wijk rond De Nekker.

Onderhoudswerken Pidpa
node

Pidpa is bezig met een systematische reiniging van de drinkwaterleidingen. Op woensdag 11 oktober tussen 8u en 10u is de wijk Nekkerspoel en dus ook het Provinciaal Recreatiedomein De Nekker aan de beurt. 

Op die ochtend is er geen drinkwaterafname mogelijk in het domein. Anders gezegd, er is geen water in keuken, in de cafetaria, de douches zijn buiten gebruik, alle toepassingen waarvoor je met een kraan water van de algemene drinkwaterleiding moet halen, liggen stil. 

Dat zijn uiteraard allemaal zaken die van het grootste belang zijn bij de dienstverlening van een Recreatiecentrum! We willen de deuren niet sluiten en zorgen ervoor dat iedereen geholpen wordt waar het kan, maar als je die ochtend op De Nekker moet zijn, houd je best rekening met de genoemde beperkingen.

We verontschuldigen ons voor het ongemak, maar we helpen ook Pidpa graag mee om vlot de drinkwaterleidingen te onderhouden!

Volgende